News

Studio

Calendar

Corso No. 3

Detroit önskar dig varmt välkommen till vernissagen för utställningen

 

Corso No. 3

av konstkollektivet Corso.

Fredag 25 november kl 18-22
Utställningen är öppen Lör- Sön 26-27 november kl 12-17

Detroit presenterar stolt den tredje utställningen av det Stockholmsbaserade kollektivet. Liksom i Corsos tidigare utställningar möts besökaren av olika medier som förenar sig eller krockar med varandra då gruppen gemensamt tar hela rummet i besittning. Utställningen och vernissagen blir också en mötesplats för olika konstformer, utövare och åskådare.Ibland arbetar gruppen tillsammans efter olika teman men i denna utställning ligger betoningen på mer personliga arbeten.

Konstnärskollektivet Corso består av 23 svenska och internationella konstnärer verksamma inom bland annat fotografi, måleri och perfomance. Kollektivet grundades 2010. Medlemmarna arbetar individuellt men presenterar alltid sitt arbete som en grupp. I denna utställning visar 20 av konstnärerna sina verk.

Medverkande:

Agnes Thor
Gedi Jakovickas
Therese Kellner
Inka Lindergård
Niclas Holmström
Carola Grahn
Ida Borg
Jesper Ulvelius
Gustav Almestål
Tomas Woodski
Zafire Vrba
Cora Hilleberg
Casia Bromberg
Erika Svensson
Simon Rydén
Linnea Lindh
Nina Åling
Irre Lazarescu
Stefan Höglund
Shaon Chakraborty
Susanne Svantesson

www.corso.se

http://www.facebook.com/event.php?eid=292741297423515

 

 

2011-11-17